Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.
Polityka Prywatności    AKCEPTUJĘ

Dane firmy

PAWBOL - LOGISTYKA Łuczak - Kudzia Spółka Jawna
34-120 Andrychów, ul. Batorego 35
NIP 5512260037
KRS 0000320502
REGON 851959471

Osoba kontaktowa

tel. +48 664-126-217
  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

Jeśli chcesz wysłać do mnie wiadomość to wypełnij poniższy formularz

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w związku z realizacją zgłoszenia poprzez formularz kontaktowy. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do przetworzenia zapytania. Przesłane w formularzu dane osobowe będą przetwarzane przez Administratora zgodnie przepisami Ustawy z dnia 10 maja 2018 r. o ochronie danych osobowych (Dz.U. 2018 poz. 1000) oraz rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1). Zostałem/am poinformowany/a, że przysługuje mi prawo dostępu do swoich danych, możliwości ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania czy usunięcia. Administratorem danych osobowych jest Pawbol Logistyka Łuczak-Kudzia Spółka Jawna zarejestrowana pod numerem KRS: 0000320502 w Sądzie Rejonowym dla Krakowa- Śródmieścia w Krakowie XII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego z siedzibą w Andrychowie, ul. Stefana Batorego 35, 34-120 Andrychów, email: rodo@pawbollogistyka.pl.